dissabte, 6 de juliol del 2013

IMPORTANT. Nota de premsa. Modificació de l'acte per dimarts 9 de juliol

La situació de dues dones palestines i la denegació de visats.

Degut a la injusta situació d'ocupació militar i règim d'apartheid a la qual és sotmesa Palestina, el passat divendres 5 de juliol el visat de les dues dones que havien de venir a Mallorca dins el marc d’un projecte de cooperació va ser rebutjada per part del govern d’Israel.
El conflicte entre Israel i Palestina ha provocat ja prop de quasi 5 milions de desplaçats palestins, però viure sota un règim d’ocupació, va encara més enllà. La pressió psicològica que l’estat d’Israel exerceix pretén minvar les esperances i il·lusions del poble palestí, i en aquest sentit, el control dels seus moviments es presenta clau. La seva llibertat de desplaçaments, doncs, queda relegada a la voluntat d’Israel.
La violació sistemàtica dels drets fonamentals del poble palestí per part del govern israelià augmenta dia rere dia. Des d’aquí aprofitem la conjuntura per a denunciar aquesta situació i reivindicar la necessitat del poble palestí a tenir una vida digna.
De totes formes, l’acte sobre “La situació de la dona palestina” on dues dones de Ramallah havien d’acudir, no es cancel·la. Fundeso conjuntament amb Taula per Palestina proposem una xerrada alternativa on parlarem del projecte que duu a terme Fundeso a Palestina i també sobre la campanya BDS (Boicot, Desinversions i Sancions) a l’estat d’Israel acabant amb una visió de la dona palestina.


Us esperem el pròxim dia 9 de juliol a les 19 h. al centre Flassaders (c/Ferreria 10).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada